Olje er sunt og et mye bedre valg enn margarin, tenker du kanskje? Det er ikke nødvendigvis riktig. For det første så har de flytende margarinene en god fettprofil med veldig liten andel av det usunne mettede fettet. Faktisk enda mindre enn de gode stekeoljene. For det andre så har margarinen færre kalorier! Du trenger derfor ikke å ha dårlig samvittighet for å velge å bruke margarin til stekingen. Personlig så velger vi olje og margarin etter hva vi synes passer til det som skal stekes. Olje fungerer fint til wok eller stekt kylling, mens margarin er bedre om vi skal steke torsk. Felles for begge er at det er lurt å begrense mengden. En teskje er nok.
Her ser du forskjellen i antall kalorier
Her ser du forskjellen i antall kalorierPOPULÆRE SLANKETIPS-KATEGORIER:
Alkohol (4) Blandevann (1) Brunost (4) Brus (3) Bær (3) Dessert (15) Dressing (1) Drikke (25) Epost (4) Ferdigmat (1) Fisk (8) Frokost (48) Frukt (18) Gele (1) Grønnsaker (3) Gulost (3) Iskrem (7) Kaker (11) Ketchup (1) Kjøtt (5) Kjøttpålegg (6) Knekkebrød (3) Kveldsmat (1) Kylling (3) Lam (1) Lunsj (39) Meieri (4) Mellommåltid (36) Middag (40) Nøtter (8) Ost (10) Pasta (4) Popcorn (5) Potetgull (3) Pålegg (31) Pølse (4) Rømme (4) Saus (13) Sjokolade (25) Slanketips (1) Snacks (13) Storfe (1) Suppe (3) Syltetøy (2) Søtt (38) Tilbehør (23) Yoghurt (10) Øl (2)
FÅ MOTIVASJON TIL Å KLARE Å PASSE VEKTEN. BESTILL SLANKETIPS365 PÅ EPOST.
GRATIS SELVFØLGELIG!