Det er mye å spare på å velge ren kylling brystfilet sammenliknet med grillet kyllinglår. Du sparer litt på å ta skinnet av kyllinglåret, men det vil fortsatt være stor forskjell. Om du synes det er vanskelig å steke fileten så den blir saftig og god så kan vi anbefale å steke på følgende måte: Brun fileten på alle sider i middels til varm panne. Senk temperaturen og legg på lokk. La fileten stå og trekke i noen minutter på middels til svak varme. Snu den gjerne noen ganger. NB Husk å krydre godt! Det er lite smak i naturell kyllingfilet.
Her ser du forskjellen i antall kalorier
Her ser du forskjellen i antall kalorierPOPULÆRE SLANKETIPS-KATEGORIER:
Alkohol (3) Blandevann (1) Brunost (4) Brus (3) Bær (3) Dessert (15) Dressing (1) Drikke (22) Epost (4) Ferdigmat (1) Fisk (8) Frokost (47) Frukt (17) Gele (1) Grønnsaker (3) Gulost (3) Iskrem (7) Kaker (5) Ketchup (1) Kjøtt (5) Kjøttpålegg (5) Knekkebrød (3) Kveldsmat (1) Kylling (3) Lam (1) Lunsj (38) Meieri (4) Mellommåltid (36) Middag (40) Nøtter (8) Ost (10) Pasta (4) Popcorn (5) Potetgull (3) Pålegg (30) Pølse (4) Rømme (4) Saus (13) Sjokolade (25) Slanketips (1) Snacks (12) Storfe (1) Suppe (3) Syltetøy (2) Søtt (36) Tilbehør (23) Yoghurt (10) Øl (2)
FÅ MOTIVASJON TIL Å KLARE Å PASSE VEKTEN. BESTILL SLANKETIPS365 PÅ EPOST.
GRATIS SELVFØLGELIG!