Er du blant dem som har kjøttpålegg på en skive eller to hver dag, er det en fordel å velge rent kjøtt (som kokt skinke) istedenfor blandingsprodukter, som fårepølse, salami eller servelat. Selv om forskjellen på 20 gram pålegg på en brødskive ikke blir mer enn 14 kalorier i forskjell, så monner det endel i kaloriregnskapet om du ganger det med 2 brødskiver per dag i 365 dager.
Her ser du forskjellen i antall kalorier
Her ser du forskjellen i antall kalorierPOPULÆRE SLANKETIPS-KATEGORIER:
Alkohol (4) Blandevann (1) Brunost (4) Brus (3) Bær (3) Dessert (15) Dressing (1) Drikke (25) Epost (4) Ferdigmat (1) Fisk (8) Frokost (48) Frukt (19) Gele (1) Grønnsaker (4) Grøt (1) Gulost (3) Iskrem (7) Kaker (11) Ketchup (1) Kjøtt (7) Kjøttpålegg (6) Knekkebrød (3) Kveldsmat (1) Kylling (3) Lam (1) Lunsj (40) Meieri (4) Mellommåltid (38) Middag (43) Nøtter (8) Ost (10) Pasta (4) Popcorn (5) Potetgull (3) Pålegg (31) Pølse (4) Rømme (4) Saus (13) Sjokolade (26) Slanketips (1) Snacks (13) Storfe (1) Suppe (3) Syltetøy (2) Søtt (39) Tilbehør (25) Yoghurt (10) Øl (2)
FÅ MOTIVASJON TIL Å KLARE Å PASSE VEKTEN. BESTILL SLANKETIPS365 PÅ EPOST.
GRATIS SELVFØLGELIG!